Over Microtherm

Kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en vernieuwing

Wie zijn wij?

Microtherm is een oer-Hollands familiebedrijf uit Oudkarspel (Noord-Holland). Wij zijn als CNC Machinefabriek al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het bewerken en verspanen van kunststof. Wij zijn een platte organisatie, hanteren korte lijnen en kunnen daardoor heel snel schakelen. Ons zeer uitgebreide machinepark heeft altijd voldoende capaciteit  voor de opdrachten  van onze trouwe klanten en doordat wij zo lekker dicht in de buurt zitten, houdt u goed zicht op de status van uw order en de gegarandeerde levertijd. Daarnaast heeft u bij ons ook niet te maken met kostbaar tijdverlies door internationaal transport en het afhandelen van allerlei tijdrovende administratieve douaneformaliteiten. U kunt uw kunststof producten eventueel gewoon zelf bij ons in Oudkarspel op komen halen. Hoe makkelijk is dat?

Waar het allemaal begon
Microtherm in 1980
Microtherm in 1983
Microtherm in 1988
Microtherm in 2019

Microtherm: Een begrip in CNC kunststofbewerking!

Team van betrokken vakspecialisten

Ons team bestaat uit goed opgeleide, ervaren en betrokken medewerkers die stuk voor stuk precies weten wat er bij het machinaal produceren van kunststof producten allemaal komt kijken. Onze mensen zijn ons belangrijkste gereedschap, vandaar dat wij bij Microtherm veel aandacht besteden aan het intern opleiden en bijscholen van onze teamleden. De machinetechniek, robotisering/automatisering evolueert en op die vlakken willen wij bij Microtherm graag voorop blijven lopen.

Microtherm deelt haar kennis en ervaring

Op onze website geven wij een inkijkje in ons bedrijf, we presenteren ons uitgebreide en deels geautomatiseerde CNC machinepark, laten zien waarin wij gespecialiseerd zijn en delen aan de hand van inhoudelijke publicaties onze kennis en ervaring als kunststof verspanende onderneming met de markt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Laat u informeren en inspireren. Heeft u behoefte aan ons advies, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. Microtherm is u graag van dienst!

Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm

Vraag uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm - dop