Kunststof onderdelen voor machines en apparaten

Alle onderdelen voor de machinebouwer

Voor de machinebouwers en apparatenbouwers

Microtherm is gespecialiseerd in het produceren van kunststof onderdelen voor machinebouwers en apparatenbouwers. Wij maken in ons moderne productiebedrijf in Oudkarspel de gewenste onderdelen exact volgens de door de opdrachtgever aangegeven specificaties en in de gewenste oplage. Denk bijvoorbeeld aan kunststof aandrijfwielen, spanrollen, glijstrippen, tandwielen en productbeschermingsonderdelen voor transportbanden, productielijnen en sorteermachines.

Wij produceren de kunststof onderdelen bij voorkeur vanuit een digitaal ontwerp inclusief exacte maatvoering, materiaalsoort en details voor de afwerking. Is zo’n ontwerp niet beschikbaar, dan kunnen onze engineers vaak ook al uit de voeten met een voorbeeldmodel of een hard copy tekening als basis.

Bent u als machine- en/of apparatenbouwer op zoek naar een betrouwbare partner voor de productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof onderdelen? Wilt u niet langer afhankelijk zijn van buitenlandse producenten, hoge transportkosten en lange levertijden? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem voor een persoonlijke kennismaking of het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Microtherm in te zetten voor het grote werk!

Bent u benieuwd of Microtherm u kan assisteren met uw kunststof productie? Heeft u meer vragen over het kunststof verspanen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden met plezier al uw vragen!

Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm

Vraag uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm - dop