Kunststof onderdelen voor agro, infra en logistiek

Hoogwaardige kunststoffen in kleine en grotere series

Voor landbouw tot luchthavens

Binnen de land- en tuinbouwmechanisatie, voor infrastructurele machines en apparaten en logistieke toepassingen (bijvoorbeeld distributiecentra en op luchthavens) wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kunststof onderdelen. Microtherm is gespecialiseerd in het produceren van maatwerk onderdelen van hoogwaardige kunststoffen in kleine en grotere series. Dat betreft zowel onderdelen voor het assembleren van nieuwe machines en apparaten als voor de vervangingsmarkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan loop- en geleidenrollen of tandwielen voor plant- of oogstmachines, onderdelen voor transportbanden, sorteermachines, liften, bagagebanden, rollerbanen etc.

Ontdek de voordelen van samenwerking met een oer-Hollands productiebedrijf, waar de productie van uw kunststof producten altijd in vertrouwde handen is. Leg uw vraag aan ons voor en wij komen met een passend voorstel. U kunt bij Microtherm terecht voor de productie van 1 specifiek kunststof onderdeel, maar ook voor grotere series van verschillende kunststof producten, regelmatig terugkerende orders of de ontwikkeling van een bepaald product dat nergens standaard beschikbaar is. Bij Microterm denken we te allen tijde in oplossingen en wij onderkennen daarbij de belangen van onze opdrachtgevers.

Neem voor een persoonlijke kennismaking of het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Microtherm in te zetten voor het grote werk!

Bent u benieuwd of Microtherm u kan assisteren met uw kunststof productie? Heeft u meer vragen over het kunststof verspanen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden met plezier al uw vragen!

Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm

Vraag uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm - dop