Microtherm staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en vernieuwing. Dat is waar wij al meer dan 30 jaar voor gaan.

Kwaliteit is wat onze klanten zoeken en wat wij willen bieden. Dat hebben we de afgelopen 30 jaar ook waar gemaakt. Op het gebied van draaien en frezen van kunststoffen kunnen we veel, héél veel, maar dat is voor ons nog niet genoeg. We willen ook een kwalitatief hoogstaand product leveren, maar gaan daarnaast ook voor een snelle levertijd, de wensen van de klant en natuurlijk een concurrerende prijs.

Wij willen een betrouwbare partner zijn. Dat vinden we belangrijk. Dat onze klanten er van uit kunnen gaan dat we het waarmaken. Dat we op tijd leveren, flexibel zijn en meedenken. Meedenken op het gebied van toepassingen, zo efficiënt mogelijk gebruik maken van materialen en denken in oplossingen. Op het moment dat u een order bij ons plaatst moet u er van overtuigd zijn dat het wordt geregeld zoals wij dat hebben afgesproken.

Dat kunnen we omdat we een professionele organisatie hebben. Ons team bestaat uit ervaren, technisch hoog geschoolde professionals, die er voor gaan en altijd op zoek zijn naar vernieuwing en innovatie. Op het gebied van bewerking maar ook met ons moderne machinepark, onze 11 freesbanken en 8 draaibanken. Met de nieuwste apparatuur zoals bijvoorbeeld machinebelading waardoor we ook manarm kunnen produceren en het gebruik van robots, daarmee zijn wij al heel ver.

Dat vinden we ook belangrijk. Dat onze vakmensen zich kunnen ontwikkelen en continue in hun werk worden uitgedaagd. Want zonder hen kunnen wij nooit waar maken wij voor staan!

Kwaliteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en vernieuwing.