Machinepark

Ons modern geavanceerde machinepark bestaat uit 12 cnc freesbanken en 8 cnc draaibanken. Met deze machines zijn wij in staat om een zeer breed scala aan producten te vervaardigen.

Een deel van onze draaibanken zijn uitgevoerd met aangedreven gereedschappen. Op deze draaibanken kunnen wij freesbewerkingen uitvoeren op de producten.

De draaibanken zijn ook voorzien van een machine belading, spanen afvoersysteem en camera-bewaking. Dit zorgt dat wij onbemand en continu kunnen produceren.

Wij hebben freesbanken in verschillende afmetingen waardoor het bij ons mogelijk is een grote range producten effectief te laten produceren.

Meerdere van onze freesbanken zijn uitgevoerd met een pallet wisselsysteem waardoor het freesproces continu doorloopt.

Het bewerken van kunststof vergt een specifieke aanpak tijdens het verspanen en opspannen en is heel anders dan bij bijvoorbeeld stalen producten gedaan wordt.

Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben met het bewerken van kunststof hebben wij zelf de juiste gereedschappen en methodes ontwikkeld om kunststof maatvast en zonder kromtrekken te bewerken.

Vergaande mogelijkheden

Een deel van onze draai- en freesbanken zijn uitgevoerd met een vierde as wat het mogelijk maakt producten met bijzondere vormen te produceren.

Dit is dermate complex dat dergelijke producten niet aan de machine geprogrammeerd kunnen worden. Wij beschikken over een CAM systeem waarmee deze ingewikkelde producten gemaakt kunnen worden.

Complex kunststof product

Uw partner in kunststofbewerking

Bent u op zoek naar een betrouwbare en betrokken partner om uw kunststof producten en onderdelen te laten maken?

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Meedenken en betrokkenheid
  • Geavanceerd machinepark
  • Van eenvoudige tot complexe producten
  • Constante kwaliteit

Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie en een rondleiding. Wij zijn ervan overtuigd dat u zich zult verbazen over onze knowhow, betrokkenheid, machinepark en onze mogelijkheden.

Neemt u voor een afspraak vrijblijvend contact op met Rik Swikker via telefoonnummer 0226-340619 of via e-mail info@microtherm.nl.